2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 23:30

Belföld

Kúria: Kucsák nyert Kunhalmival szemben

Nem változott meg a pestszentlőrinci végeredmény – a Kúria két szavazókör kivételével tételesen átvizsgálta a budapesti 15-ös számú választókerület érvénytelen szavazatait.

A legfőbb bírói fórum határozata szerint a választási szervek jogszerűen nyilvánították érvénytelenné a szavazatokat, így a választás eredménye nem változott meg. A mandátumot tehát Kucsák László, a Fidesz–KDNP jelöltje nyerte. Az újraszámlálást a Kúria rendelte el, miután a baloldal jelöltje fellebbezett. Kunhalmi Ágnes jogorvoslatban azt kérte, hogy számolják újra az összes érvénytelen szavazatot. Az országgyűlési választáson Pestszentlőrincen volt a legszorosabb a párharc a kormánypártok és a baloldal jelöltje között. A nem hivatalos végeredmény szerint a fideszes Kucsák László mindössze hatvan szavazattal nyert a szocialista Kunhalmi Ágnessel szemben, két körzet újraszámlálása után a különbség 56-ra csökkent.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!