2023. 03. 23. Csütörtök Emőke napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Kunhalmi Ágnes: Rombolást hajt végre a DK az ellenzéki oldalon

Rombolást hajt végre a DK az ellenzéki oldalon azzal, hogy hónapok óta kebelezi be más baloldali pártok kulcsembereit - jelentette ki az MSZP társelnöke. Kunhalmi Ágnes szerint az a politika, amit Gyurcsány Ferencék csinálnak nem vezet sehová. Mint ismert, legutóbb az MSZP pápai alapszervezetének elnöke jelentette be a DK-ba való átigazolását, a Magyar Hírlap pedig már arról cikkezik: Mesterházy Attila lehet a következő politikus aki otthagyja az MSZP-t és átlép Gyurcsány Ferenc pártjába.

  • Kunhalmi Ágnes: Rombolást hajt végre a DK az ellenzéki oldalon

Kunhalmi Ágnes szerint ha a Demokratikus Koalíció így folytatja: nem lesz kormányváltás.

Ez a rossz hangulatkeltés, ez hogy erkölcsileg hogy veszekszünk, hogy ők állandóan csak arra törekednek és pezsgőt bontanak, ha valahonnan áthoznak egy embert ... (...) ez egy nagyon szűk látókörűségre vall

- tette hozzá az ATV-ben

Kunhalmi Ágnes azt is hangsúlyozta: szerinte az a politika amit Gyurcsány Ferencék csinálnak sehová sem vezet.

A DK hónapok óta kebelezi be más ellenzéki pártok kulcsembereit. Gyurcsányék pártjába lépett már át az MSZP-ből, a Jobbikból, a Párbeszédből és Momentumból is képviselő vagy épp elnökségi tag.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Húsz gépkarabélyt foglaltak le Röszkén

Húsz gépkarabélyt foglaltak le Röszkén

Húsz gépkarabélyt foglaltak el a pénzügyőrök Röszkén. Egy albán sofőr autójában voltak elrejtve a fegyverek és a hozzájuk tartozó tárak. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tájékoztatása szerint a pénzügyőrök egy albán sofőrt és járművét ellenőrizték Röszkén.
Novák Katalin újra Kárpátaljára látogat

Novák Katalin újra Kárpátaljára látogat

A köztársasági elnök Kárpátaljára látogat április 21-én. A köztársasági elnök a Karitatív Tanács szervezeteinek vezetőit és ukrajnai menekülteket, köztük gyermekeket fogadott szerdán a Sándor-palotában Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében - mondta el az országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke a Magyar Nemzetnek. Bánki Erik arról tájékoztatott: a parlament gazdasági bizottságának következő ülésén napirendre kerül az Állami Számvevőszék elnökének beszámolója a guruló dollárok ügyben lefolytatott vizsgálatról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!