2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

Belföld

Külföldi pénzekből gazdagodnak a lejárató videóban szereplő baloldali Gulyás Márton alapítványai

Lépjen fel a svéd kormány a hazugságok ellen - így reagált a Gulyás Márton baloldali aktivista fémjelezte lejárató videóra a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Kovács Zoltán szerint ez megnehezíti az együttműködést a NATO-ba igyekvő skandináv állammal. Kövér László pedig úgy fogalmazott: olyan szövetségesre nincsen szükségünk, amit ez a film tükröz.

  • Külföldi pénzekből gazdagodnak a lejárató videóban szereplő baloldali Gulyás Márton alapítványai

Svéd iskolásoknak szánt videóban beszélt arról Gulyás Márton, hogy nincs demokrácia Magyarországon. A hazánkat lejárató tananyagban a szélsőbaloldali aktivista Magyarországot gyalázza.

A videót a fiatalok befolyásolására készítették

- állítja egy Svédországban élő tanár, Pongó László. 

Súlyos vádakat, hamis információkat terjesztenek Magyarországról

- a vádakra a Külgazdasági és Külügyminiszter is reagált. Szijjártó Péter, hangsúlyozta, ezek a fejlemények nem segítik a skandináv ország NATO-csatlakozásának lezárását.

Azt Kövér László házelnök is felvetette, hogy ezek után a magyaroknak nem biztos, hogy Svédország NATO csatlakozását meg kellene szavazniuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!