2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Kubatov Gábor: Vádold a másikat azzal, amit te követsz el

A baloldalon a jogállamiság „ideiglenes” felfüggesztése már tervben van. Nem fogjuk hagyni! – fogalmaz Kubatov Gábor. A politikus a Facebook-oldalán megjelent posztjában kritikával illette az egyesült baloldal módszereit:

  • Kubatov Gábor: Vádold a másikat azzal, amit te követsz el

„Ismerjük a baloldali trükköt, vádold a másikat azzal, amit te követsz el.

A Gyurcsány vezette egyesült baloldal még csak álmodozik a választások megnyeréséről, de a jogállamiság „ideiglenes” felfüggesztése már tervben van. Idézem az egyik kedvenc jogászukat: Nagy valószínűséggel egy ’22-es ellenzéki győzelem után időlegesen le kell mondanunk a jogállam tiszta érvényesüléséről. De ez soha nem volt másként rendszerváltáskor, nagy forradalmak után.

A baloldal politikai vezetői is folyamatosan fenyegetnek, semmibe veszik a demokrácia alapértékeit.

Nem fogjuk hagyni, hogy újra elvegyék a magyarok szabadságát!”

 

Kép: Magyar Nemzet 

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hazudott Magyar Péter + videó

Hazudott Magyar Péter + videó

A szakember szerint a hatóság végzése, miszerint valótlan állításokat tett a Tisza párt alelnöke, aláássa a politikus hitelességét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!