2024. 05. 01. Szerda Fülöp, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Kubatov Gábor: Kiváló jelöltjeink vannak, de közben itt taktikusnak is kell lenni + videó

A Fidesz pártigazgatója a Bayer Show-ban, a kormánypárt főpolgármester-jelöltjével kapcsolatban beszélt.

  • Kubatov Gábor: Kiváló jelöltjeink vannak, de közben itt taktikusnak is kell lenni + videó

A beszélgetésben elhangzott, hogy kevesebb mint három hónappal az önkormányzati választások előtt a kormánypárt még nem nevezte meg főpolgármester jelöltjét. A Fidesz pártigazgatója úgy fogalmazott: van olyan helyzet amikor taktikázni kell. Kubatov Gábor azt is elmondta, hogy a befutók között, rengeteg alkalmas főpolgármester jelöltjük van.

Kubatov Gábor hozzátette: "Oké, nem magas a léc, mert jobb polgármester lett volna bármelyik, mint ez a lebágyadt mostani főpolgármester, mert ha létezik ember, aki politikusként az embert irritálja és idegesíti, akkor azt hiszem, a főpolgármester az, vagy legalábbis én így vagyok vele. Szóval szerintem lassan meg kell jelölni, itt néhány héten belül meg kell jelölni a főpolgármesterünket, és ott is még a befutók között is kiváló emberek vannak. A főváros az gazdaságilag düledezik, az a csőd határán van úgy, hogy Magyarország leggazdagabb városa. És lehet ilyeneket mondani, ami persze nem igaz, hogy a kormány elvonta a támogatásokat. Ugyanis az történt, hogy egyetlen egy olyan év nem volt, amikor kevesebb támogatást kaptak volna, vagy kevesebb adóbevételt kaptak volna, mint annak idején Tarlós István. Tehát az egész dolog álságos, de közben meg brutális mennyiségű szakértő van bent, aminek a szakértői munkájából nem jön ki semmiféle eredmény, annak azért mégiscsak látnánk nyomát."

Bayer Zsolt vendége rámutatott: "Eleve a DK-s kampányokhoz mindig hasonlóképpen állok hozzá. Nagy türelemmel viselem őket. Ha el akarjuk viccelni a dolgot, akkor azt mondjuk, hogy nincs egy arc, akit föl tudnak tenni a plakátjukra, inkább fölteszik a mi miniszterelnökünke."

A Fidesz pártigazgatója hozzátette: visszás, hogy az a Gyurcsány Ferenc fogalmaz meg kritikákat, aki a magyar politika történetében a legnagyobb disznóságot követte el.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!