2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Kubatov Gábor: A brüsszeli kettős mérce ellen küzdünk

Európában nem lehet kettős mércét alkalmazni - mondta a Fidesz alelnöke Szigetváron.

  • Kubatov Gábor: A brüsszeli kettős mérce ellen küzdünk

Kubatov Gábor úgy fogalmazott: Brüsszel a magyar kormány babaváró támogatását el akarja törölni mondvacsinált okokkal, miközben a migránskártyákat tízezreknek adják. A magyar kormány ez ellen a kettős mérce ellen küzd.

Az Európai Bizottság (EB) aggályai ellenére is elindítja július 1-jétől a babaváró támogatást a kormány - mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Rétvári Bence. Az EMMI parlamenti államtitkára közölte, hogy Brüsszel ismét kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben, amikor a magyar támogatással kapcsolatban jogi kételyeket fogalmaz meg, miközben migránsok tízezreinek osztott jelöletlen bankkártyát.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

A parlamenti államtitkár hangsúlyozta: "Láthatóan idén sokkal több eljárást indítottak az oltások ellen és sokkal szervezettebbek. Álhíreket terjesztenek, részletes leírásokat tesznek közzé az interneten, hogyan kell akadályozni az oltás beadását. Ez óriási felelőtlenség."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!