2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Lúdas Matyi

Következik:

Híradó 15:15

Belföld

Kubatov Gábor: A brüsszeli kettős mérce ellen küzdünk

Európában nem lehet kettős mércét alkalmazni - mondta a Fidesz alelnöke Szigetváron.

  • Kubatov Gábor: A brüsszeli kettős mérce ellen küzdünk

Kubatov Gábor úgy fogalmazott: Brüsszel a magyar kormány babaváró támogatását el akarja törölni mondvacsinált okokkal, miközben a migránskártyákat tízezreknek adják. A magyar kormány ez ellen a kettős mérce ellen küzd.

Az Európai Bizottság (EB) aggályai ellenére is elindítja július 1-jétől a babaváró támogatást a kormány - mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Rétvári Bence. Az EMMI parlamenti államtitkára közölte, hogy Brüsszel ismét kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben, amikor a magyar támogatással kapcsolatban jogi kételyeket fogalmaz meg, miközben migránsok tízezreinek osztott jelöletlen bankkártyát.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Párbeszéd-Zöldek néven folytatja munkáját a Párbeszéd

Párbeszéd-Zöldek néven folytatja munkáját a Párbeszéd

Párbeszéd-A Zöldek Pártja, vagy röviden Párbeszéd-Zöldek néven folytatja munkáját a Párbeszéd, listavezetőjük az európai parlamenti választáson Jávor Benedek lesz - ismertették szombati kongresszusuk döntéseit a párt társelnökei vasárnap, online is közvetített rendezvényükön.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!