2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A Sajdik 11:00

Belföld

Közterületet neveztek el Wass Albertről Pécelen

Halálának huszonötödik évfordulója alkalmából közterületet neveztek el Wass Albertről Pécelen. Az erdélyi író nevét őrző Wass Albert Társaság kezdeményezésére, hosszas tárgyalások után szombaton adták át az eddig Kórház közként ismert utcát.

  • Közterületet neveztek el Wass Albertről Pécelen

A társaság alapítója és egyben az utcanévcsere megálmodója szerint a szombati eseménnyel egy régóta húzódó folyamat végére került pont. Pécelen az író arcképét ábrázoló márványtáblával is emlékeznek Wass Albertre, amelyet még 2018-ban az erdélyi, holtmarosi Bartha József, református lelkész adományozott a városnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!