2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Belföld

Közösségi szemétszedést szerveztek Zalaegerszegen

Közösségi szemétszedést szerveztek Zalaegerszegen. Vorhotán és Pózván is zsákot ragadtak a civilek. A Tisztítsuk meg a Várost program keretében, már évek óta megrendezik az eseményt. A mostani akcióban csaknem 60-an vettek részt. A főszervező civil szervezet mellett a helyi polgárőr egyesület és a Spartan Race futócsapat fogott össze, hogy szebbé tegyék környezetüket. Idén azt tapasztalták, hogy a szokásosnál kevesebb hulladékot találtak, mint tavaly. A résztvevők szerint ez azt jelzi, hogy a helyiek felelősséget vállalnak környezetükért. A cél, hogy teljesen megszűnjenek az illegális hulladéklerakók.

  • Közösségi szemétszedést szerveztek Zalaegerszegen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!