2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Elveszett illúziók

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Közös látogatást tett Tatán a honvédelmi miniszter és Szlovákia védelmi minisztere + videó

A békét sürgette Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Robert Kaliňák, Szlovákia miniszterelnök-helyettese, Tatán. A közös látogatás célja: a két ország diplomáciai és katonai kapcsolatainak további megerősítése volt.

  • Közös látogatást tett Tatán a honvédelmi miniszter és Szlovákia védelmi minisztere + videó

Gidránok és Leopardok tartottak bemutatót a tatai gyakorlótéren. Ilyen harcjárművekből még jó néhány érkezik a magyar honvédséghez.

A honvédelmi miniszter a két ország együttműködése kapcsán megemlítette, hogy jelenleg Magyarország biztosíthatja Szlovákia légterét. A szomszédunkban zajló háborús helyzetre való tekintettel ez nagyfokú bizalom Szlovákia részéről - tette hozzá Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

A tárcavezető biztosította a szlovák védelmi minisztert arról, hogy hazánkra a jövőben mindenben számíthat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

A tüntetésen felszólalt többek között Karácsony Gergely, Tompos Márton, Cseh Katalin, Traski Viktor kárpátaljai magyar matematikus, Petrovszka Viktória, az Egység Ukrán Egyesület elnöke és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!