2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Közös fellépésre szántál el magukat

Az internetadó elleni közös fellépésre szánták el magukat olyan cégek, amelyek sikereiket részben a világháló adta lehetőségek kihasználásának köszönhetik – írja a Magyar Nemzet.

A lap ismerteti, a részvevők között megtalálható az NNG, a Ustream és a Prezi is.

A Népszabadság csütörtöki írása szerint az adó bevezetése tízmilliárdos terhet is jelenthet az egészségügynek; drágulhatnak egyes diagnosztikai szolgáltatások, továbbá a háziorvosok, gyógyszertárak, a mentők és a kórházak tevékenysége is nehezebb lehet.

A Telenor, a Magyar Telekom, a Vodafone és a UPC vezetői pedig közös levélben tiltakoztak az adó bevezetése ellen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!