2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Közlekedési káosszal kezdődött a tanítási év első hétfője Budapesten

Óriási káosz uralkodott a budapesti utakon az iskolakezdés utáni első hétfői napon. Dugók voltak a nagyobb csomópontban, így például az Üllői úton, a Váci úton és a Nagykörúton is. Ennek legfőbb okai a biciklisávok, amik zöld karókkal lettek elkülönítve, és biciklisek egyébként nem igazán használják. Ugyanakkor a budaiak sem örülhetnek, hiszen ott a Lánchíd van lezárva az autósok elő, így ott sem lehet közlekedni. A fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője szerint Karácsony Gergelynek nincs önálló elképzelése a városról és olyan emberekkel vette körül magát, akik rossz tanácsokat adnak neki.

  • Közlekedési káosszal kezdődött a tanítási év első hétfője Budapesten

Múlt pénteken elkezdődött az új tanév. Az iskolakezdés utáni első hétfői nap pedig, ahogy arra számítani lehetett, óriási káosszal és dugókkal indult. A fővárosi fidesz frakcióvezetője szerint már nyáron kisebb forgalomban is jól látható volt, hogy a főpolgármester intézkedései ártanak a fővárosi közlekedésnek.

Wintermantel Zsolt, a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője szerint Karácsony Gergelynek nincs önálló elképzelése a városról és olyan emberekkel vette körül magát akik rossz tanácsokat adnak neki.

A fővárosi dugók legújabb felelősei a 96 millió forintból létrehozott, úgynevezett védett kerékpársávok az Üllői úton és a Váci út mindkét oldalán. A 3,5 méter szélességben meghagyott biciklisávok ellen már tiltakoztak a taxisok, az autóklub, sőt a mentősök is.

A közösségi médiában több felvétel is kering ami jól mutatja azt, hogy a mentősök sok esetben nem tudnak leparkolni a frissen kihelyezett bóják miatt az Üllői illetve a Váci úton.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!