2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Napi aktuális 05:00

Belföld

Közel négymilliárdból újulhat meg a harkányi fürdő

Majdnem 4 milliárd forintból fejlesztik a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőt. A kormányzati támogatással megvalósuló hosszútávú és folyamatos fejlesztés a fürdőváros jövőjét jelenti – jelentette ki Nagy Csaba, a térség országgyűlési képviselője.

  • Közel négymilliárdból újulhat meg a harkányi fürdő

Az összegből több mint 3 milliárdot infrastrukturális beruházásra, a fennmaradó több mint 450 millió forintot pedig további beruházások előkészítésére, tervekre, tanulmányok elkészítésére fordíthatja a város. Az önkormányzat várhatóan még januárban elindítja a közbeszerzési eljárást.

„Mindenképpen bizakodóak vagyunk és optimisták, mert úgy érzem, hogy a harkányi fürdő végre megkapta a neki megjáró figyelmet, tiszteletet, a kormányzat felkarolta, megértette az elmúlt 20-25 évben lévő problémák okozta károkat, és most ezeket próbálja kiküszöbölni. Mi pedig próbáljuk megvalósítani ezeket a célokat, hogy itt minden úgy tudjon működni, hogy a későbbiekben gyermekeink, remélhetőleg még az unokáink is, büszkén tekinthetnek rá, hogy a harkányi fürdőt sikerült egy olyan pályára állítani, amely hosszú időn keresztül biztosítja a harkányi polgárok megelégedettségét, sőt jóllétét is” – fogalmazott Baksai Endre Tamás polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled."
Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!