2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Közel 1500 település mondott igent a békepárti határozatra

Majdnem 1500 település mondott eddig igent az országgyűlés március végén elfogadott békepárti határozatára. A Megyei jogú Városok Szövetségének elnöke azt mondta: a baloldal továbbra is a háború pártján áll, és ez alól a baloldali önkormányzatok nagy része sem kivétel.

  • Közel 1500 település mondott igent a békepárti határozatra

Szalánta 1200 lakosú falu Baranya vármegyében. A háború rendkívüli kihívások elé állította az önkormányzatot. Intézményeiket kénytelenek voltak fával fűteni, azért hogy ne menjenek csődbe. Elsők között csatlakoztak a békepárti nyilatkozathoz

A siklósiak a határ közelsége miatt pontosan tudják milyen az, amikor a közelükben háború dúl. A 90-es években a délszláv konfliktus miatt sok menekültet fogadtak be, egy részük azóta is a városban él. A határozatot ők is elfogadták

Valamivel több, mint egy hónap alatt a települések közel fele eleget tett Szita Károly kérésének és elfogadta az országgyűlés békepárti nyilatkozatát.

Kivétel Salgótarján, ahol elfogadták a támogató határozatot – tette hozzá a Megyei jogú Városok Szövetségének elnöke, aki reményét fejezte ki, a következő hónapokban még többen utasítják el a háborút és béke pártjára állnak. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!