2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Köves Slomó elhamarkodottnak ítéli a kritikákat

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija a Hír TV Rájátszás című műsorában a miniszterelnököt ért kritikákat elhamarkodottnak ítélte.

„Érdekes kritika egy beszéddel szemben, hogy a szavak nem elegek, hanem tettekre van szükség, különösen egy olyan beszédben, ahol elég sok tettet sorolt fel a miniszterelnök – mondta Köves Slomó a Rájátszásban. – Megmondom őszintén, én azért is kicsit furcsálltam, mert körülbelül 2 perc telt el a beszéd után és már a Zsidó Világkongresszus (WJC) honlapján kint volt az értékelés” – tette hozzá az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija. Köves nem gondolja, hogy az értékelést előre elkészítették. Szerinte hamar mondtak értékítéletet, aminek aztán a következménye az lett, hogy Ronald S. Lauder bocsánatot kért.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!