2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Kövér László részvétét fejezte ki Duray Miklós halála miatt

Kövér László részvétét fejezte ki Duray Miklós felvidéki magyar politikus halála  miatt - tájékoztatta az Országgyűlés sajtófőnöke szombaton az MTI-t.

  • Kövér László részvétét fejezte ki Duray Miklós halála miatt

   Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma elnökének üzenetét a Pozsonyi Magyar Nagykövetség részvétnyilvánításával együtt Márvány Miklós ideiglenes ügyvivő továbbította Forró Krisztiánnak, a szlovákiai magyar Szövetség párt elnökének.

    Üzenetében Kövér László hangoztatta: meggyőződése, hogy Duray Miklós személyében nem csak családja, a felvidéki magyar közösség, de a világ magyarsága is egy meghatározó és kiváló személyiséget veszített el, aki életét a nemzet, a köz szolgálatának szentelte. Ritkán adatik meg bármely közösségnek, hogy hozzá hasonló vezetője, gondolkodója, tanára legyen - emelte ki.

    "A ma minket ért veszteség arra is figyelmeztet, hogy becsüljük meg nagyjainkat még életükben, emlékezetüket pedig tegyük méltóvá a mögöttük hagyott életműhöz" - áll kövér László részvéttáviratában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megnyitott az eplényi sípálya

Megnyitott az eplényi sípálya

Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A DK is beállt Pécs polgármestere mögé + videó

A DK is beállt Pécs polgármestere mögé + videó

A balliberális polgármester DK-hoz való viszonyát jellemzi, hogy amikor Dobrev Klára tartott lakossági fórumot a városban, órákra megszakította az éppen zajló közgyűlést, mert feltétlenül meg akarta mutatni magát a hallgatóság soraiban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!