2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Nagyapám Horthy Miklós

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Kövér László, Kubatov Gábor és Kocsis Máté Fidesz-kongresszuson elmondott beszédei + videó

Semjén Zsolt és Kelemen Hunor is felszólalt a párt kongresszusán. A jelenlévők egyperces néma felállással emlékeztek Pásztor Istvánra.

  • Kövér László, Kubatov Gábor és Kocsis Máté Fidesz-kongresszuson elmondott beszédei + videó

Kubatov Gábor beszélt többek között a főváros helyzetéről, kiemelte, hogy nincs Karácsony Gyurcsány nélkül. Kocsis Máté szintén említést tett az ellenzékről:

"Úgy elvertük az ellenzéket, mint jég a határt."

Kövér László számot fejtett a legutóbbi kongresszus óta eltelt két évről: háborúk a nagyvilágban, ebből az egyik a szomszédunkban; a háború nyomán keletkezett inflációról; elvesztett harcostársakról.

Kelemen Hunor, Kocsis Máté, Kövér László, Kubatov Gábor és Semjén Zsolt beszéde az alábbi videóban:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!