2020. április 2.,
csütörtök, Áron napja

Kövér László: Az ellenzéknek nincs mondanivalója

Hír TV

2019. szeptember 15., vasárnap 07:43

Az ellenzék csak háborút, harcot és békétlenséget kínál, de mondanivalójuk nincs – jelentette ki Kövér László egy szigetvári lakossági fórumon. Az országgyűlés elnöke az október 13-i választás kapcsán azt mondta: fontos, hogy minden településen a megfelelő képességű jelölt nyerjen.

A FIDESZ-KDNP szigetvári polgármester-jelöltje 2010 és 14 között alpolgármesterként dolgozott a településért. Simon János szerint a város elsősorban a turizmus területén, tele van lehetőségekkel.

Az országgyűlés elnöke Kövér László szerint fontos, hogy minden településen a megfelelő képességű olyan jelölt nyerjen, aki kit tudja használni azt a lehetőséget, amit a kormányzat a gazdaság teherbíró képességével arányban nyújtani tud. A házelnök úgy látja, az ellenzék az országot politikai polgárháborúba akarja sodorni.

Szigetváron két polgármester-jelölt indul. Simon Jánoson kívül az eddigi városvezető Vass Péte. Ő 2018 tavaszán országgyűlési képviselő szeretett volna lenni, de nagyarányú vereséget szenvedett a FIDESZ-KDNP-s Nagy Csabától.

Hír TV