2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Kövér: A csalás a vérükben van

Indulatokkal és gyűlölködéssel akar támogatókat szerezni a kampány során a baloldal – Kövér László szerint.

Az Országgyűlés fideszes elnöke a Lánchíd Rádióban adott interjújában úgy fogalmazott: az MSZP korábban profi volt a negatív kampányban, de a bajai videóhamisítási botrány és Németh Szilárd vagyonnyilatkozatának meghamisítási ügye amatörizmusra utal.

„A csalás a vérükben van. Elég a kékcédulás választásokra visszamenni, amikor egyáltalán muszáj volt nekik bíbelődni ilyen demokratikus procedúrákkal, akkor megtalálták a módját, hogy hogyan lehet kikerülni. Amikor pedig ezt sem kellett tenni 29-ben, vagy 47-ben, vagy 48-ban, akkor eszerint jártak el. Idézném miniszterelnök úrnak a szavait, ma is közibünk lövetnének, ha tudnának, ahogy jobb esetben tették is, gumilövedékkel. Gyurcsány Ferenc visszavétele óta, erkölcsi rehabilitálása óta azt hiszem, hogy ezeket a szavakat komolyan kell venni” – fogalmazott Kövér László.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elítélték a Gellért-hegyi rablóbandát

Elítélték a Gellért-hegyi rablóbandát

Jogerősen 2-3 éves börtönbüntetéseket szabott ki a fiatalkorúakból álló Gellért-hegyi rablóbanda ügyében a Fővárosi Törvényszék hétfőn - tudatta a bíróság sajtóosztálya közleményben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!