2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Kovács Zoltán: Vasárnapra átlépheti az 1 millió főt a beoltottak száma

A hétvégén újabb százezer magyar lakos kaphatja meg a koronavírus elleni oltást, ezért vasárnap estére a beoltottak száma elérheti az 1 millió főt - jelentette ki a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Kovács Zoltán kiemelte: Magyarország az átoltottság tekintetében a második Európában, és a magyar ütemtervvel az ország az európai lista élére fog kerülni. Hozzátette: Magyarországon minden vakcina biztonságos és hatékony.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Magyar-ciprusi külügyminiszteri találkozó

Hazánk érdeklődik a Földközi-tenger keleti medencéjében zajló gázkutatások iránt. 2021. október 19.

Orbán Balázs: A baloldal csődbe vitte az országot

Most viszont jut többletforrás a minimálbér- és a nyugdíjemelésre, a családok és a vállalkozások támogatására, valamint a bérek felzárkóztatására. 2021. október 19.

Kovács Zoltán: Idén ismét már előző nap elkezdődnek az október 23-ai ünnepi megemlékezések

Az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs kedden elfogadta a központi rendezvények biztosítási tervét. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Lezárt akta: Csaló szomszédság

A dunakeszi nyomozók befejezték annak a fóti házaspárnak az ügyét, akik a gyanú szerint idős szomszédjukkal és annak beteg fiával eltartási helyett adásvételi szerződést írattak alá.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!