2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Kovács Zoltán: A Fico elleni merénylet rávilágít arra, hogy a békepártiságért áldozatokat kell vállalni + videó

Karcagon beszélt a választok tétjéről a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Kovács Zoltán szerint a Robert Fico elleni merénylet is arra világít rá, hogy a békepártiságért áldozatokat kell vállalni. Ahogy fogalmazott: ma Európában a miniszterelnök és a Fidesz- KDNP jelenti a béke zálogát.

  • Kovács Zoltán: A Fico elleni merénylet rávilágít arra, hogy a békepártiságért áldozatokat kell vállalni + videó

Karcagon tartott közéleti fórumán a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kiemelte: a június kilencedikei választás tétje: háború, vagy béke.

Magyarország, Magyarország miniszterelnöke a Fidesz- KDNP jelenti most Magyarországon és sajnos Közép-Európában is, Európában is a béke zálogát. Annak a zálogát, hogy a békéről, az azonnali tűzszünetről és a béketárgyalásokról való beszélgetés az a lehető leghamarabb valósággá váljon. Magyarország nem az elmúlt hetekben és nem a választások miatt találta ki ezt, a háború előttől és a háború kirobbanásának első napjától azt mondjuk, hogy ne legyen vérontás, a felmerült kérdéseket, problémákat, feszültségeket tárgyalásos úton kell megoldani. - fogalmazott a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Ugyancsak az orosz- ukrán háború mihamarabbi befejezéséről beszélt a Fidesz- KDNP EP-listájának egyik képviselőjelöltje.

Igazán nagy a tét. Arról döntünk, hogy Európában, Magyarországon és a világon a békét szeretnénk választani, a jólétet, a bőséget és a biztonságot. Vagy pedig engedjük, hogy a háborúba belesodorják nem csak hogy az országunkat, hanem a kontinensünket is. - mondta Kavecsánszki Ádám, a Fidesz-KDNP EP-képviselőjelöltje.

A június kilencedikei, magyarországi EP- választásra tizenegy párt tudott listát állítani. Magyarország huszonegy képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!