2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Kovács Péter: Karácsony Gergelyben legyen annyi tisztesség, mint a köztársasági elnökben + videó

Karácsony Gergely párttársa szerint nevetséges, hogy a főpolgármestert lemondásra szólították fel a Lánchíd-botránnyal kapcsolatban, mert - szerinte - Karácsony Gergely a legnagyobb fokú zöldítést hajtotta végre az elmúlt négy évben. Eközben a Lánchíd felújítása csúszott és drágább lett, de a BKV-, valamint a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezetője is több százezer forintos fizetésemelést kapott.

  • Kovács Péter: Karácsony Gergelyben legyen annyi tisztesség, mint a köztársasági elnökben + videó

Bizonyos beruházásokat most el kell napolnunk, például a Lánchíd felújítását - erről még 2020 nyarán beszélt a főpolgármester. Három évre rá azonban Karácsony Gergely, egy hatalmas kulccsal a kezében adta át a Lánchidat tavaly augusztusban.

A vállalt határidőnél is gyorsabban zajlik Lánchíd felújítása - ezzel a kijelentéssel azonban csak az volt a probléma, hogy sokkal később a tervezettnél és jóval drágábban és kevesebb műszaki tartalommal adták át a hidat. A később Lánchídbotrányként elhíresült eset miatt, a XVI. kerület polgármestere lemondásra szólította fel Budapest első emberét a szerdai közgyűlésen.

Szabó Tímea, a Párbeszéd - Zöldek alelnöke teljesen máshogy látja a helyzetet.

A legnagyobb fokú zöldítést hajtotta végre az elmúlt négy évben Karácsony Gergely, úgyhogy nem tudom pontosan, hogy ez mit takart hogy nem csinált semmit, semmit nem tett, szóval ilyenekkel lehet dobálózni, de ez inkább nevetséges, mint komolyan vehető

- jelentette ki az ellenzéki politikus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!