2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Kovács: Nem szeretik hallani, hogy ha nevén nevezzük, hogy mi a problémánk

Úgy látszik betaláltunk! – így kommentálta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Földi-Kovács Andreának a kormány nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára az Európai Bizottság reakcióját a kormány legújabb tájékoztató kampányára.

  • Kovács: Nem szeretik hallani, hogy ha nevén nevezzük, hogy mi a problémánk

A testület szerint sokkoló, hogy egy ilyen nevetséges összeesküvés-elmélet megjelenhetett. Az Európai Néppárt elnöke is megszólalt. Joseph Daul a Twitteren hamisnak, félrevezetőnek és nem tényeken alapulónak nevezte a magyar kormány akcióját.

Kovács Zoltán a Hír TV Magyarország élőben című műsorában ugyanakkor azt mondta, a magyar kormány be tudja bizonyítani, hogy készülnek azok a tervek, amelyeket az Európai Bizottság tagad.

„Három éve folyamatosan zajlik ez a rágalomhadjárat Magyarország ellen, hogy ha az illegális migrációról beszélünk, egyébként nyolc éve zajlik más ügyeket is idevéve, és mindig beleütközünk abba, hogy a valóságról nem szeretnek beszélni Brüsszelben, bevándorláspárti bürokraták, bevándorláspárti baloldali liberális politikusok nem szeretik hallani azt hogy ha mi nevén nevezzük, hogy mi a problémánk az Ő terveikkel és elképzeléseikkel” – jelentette ki a Hír TV-ben a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

A teljes beszélgetés:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!