2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Köszönet az egészségügyi dolgozóknak

Köszönetét fejezte ki a Fidesz az egészségügyi dolgozóknak a Semmelweis-nap alkalmából. A párt közleménye kiemeli, hogy az egészségügyi dolgozók járványügyi extra juttatására több mint 100 milliárd forintot fordít a kormány. A Fidesz egyúttal emlékeztet azokra az időkre, amikor a baloldal több ezer egészségügyi dolgozót tett az utcára és üldözött el az országból, vagy dolgoztatott megalázóan alacsony bérért. A baloldal az elmúlt években sem támogatta az egészségügyi béremeléseket, a mostani járványügyi helyzetben pedig a védekezésben résztvevőket támadták és kamuvideóval próbálták lejáratni a mentőket - áll a kormánypárt közleményében.

  • Köszönet az egészségügyi dolgozóknak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!