2023. 05. 29. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Bayer show 08:05

Belföld

Kósa szerint rosszul kommunikált

Kósa Lajos szerint rosszul kommunikált, ezért félreérthető lehetett mikor a Hír TV-ben arról beszélt, hogy semmi értelme nem lenne piaci árfolyamon forintosítani a devizahiteleket.

A Fidesz ügyvezető alelnöke október 24-ei Magyarország élőben című műsorunkban kacsának nevezte azt a sajtóértesülést, amely szerint a devizakölcsönöket piaci szinten váltják át. A kedden megszavazott törvény értelmében ugyanakkor az árfolyamveszteséget végül teljes mértékben az adósok állják.

A nagyobbik kormánypárt ügyvezető alelnöke most Versus című műsorunkban azt hangsúlyozta: összességében kell nézni a folyamatot, a devizahitelesek jól járnak.

A Kósa Lajossal készült teljes interjút a Versusban láthatják 21 óra 30 perctől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Vargha Tamás: adósai vagyunk hőseinknek

Vargha Tamás: adósai vagyunk hőseinknek

Adósai vagyunk hőseinknek, minden hazánkfiának, aki valaha életét áldozta a hazáért - hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten a magyar hősök emlékünnepe alkalmából tartott megemlékezésen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!