2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Kósa Lajos: Itt van a határ, itt van vége!

Az erőszak elítélését politikai irányzattól függetlenül meg kell követelni mindenkitől - jelentette ki a Fidesz alelnöke a Bayer show-ban. Kósa Lajos szerint fontos hangsúlyozni, hogy a terrorizmusnak nincs terepe Magyarországon.

  • Kósa Lajos: Itt van a határ, itt van vége!

A Fidesz alelnöke a Bayer show műsorában arról beszélt, hogy elharapódzott Európában az erőszak utalva többek között a szlovák államfő ellen néhány nappal ezelőtt elkövetett merényletre.

Politikai irányzattól függetlenül és tekintet nélkül ezt meg is kell követelni mindenkitől. Mindenkitől. És el kell mondani, hogy márpedig a terrorizmusnak nincsen szerepe vagy terepe Magyarországon. Az utcai verekedésnek, az antifának, a politikusok által elkövetett erőszakos cselekményeknek, semminek. Tehát, itt van a határ, itt van vége, mert a végén ez lesz belőle

- tette hozzá. 

A Fidesz alelnökével készült teljes beszélgetés megtekinthető vasárnap este a HírTV Bayer show című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!