2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Korrupt rendőrök miatt életfogytos Magyar Róbert?

Elrendelte a Debreceni Ítélőtábla a perújítást Magyar Róbert ügyében. A fekete sereg vezetőjének tartott férfit márciusban távollétében ítélték tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre. Magyar a Riasztásnak adott újabb interjúban elmondta: bízik abban, hogy a megismételt eljárásban bizonyíthatja ártatlanságát, és azt, hogy korrupt rendőrök juttatták börtönbe.

Magyar Róbert Spanyolországba szökött a házi őrizetből. Távollétében hozták meg a másodfokú ítéletet, ami a törvény szerint azt jelenti, hogy meg kell ismételni az eljárást. A férfi ügyvédje új bizonyítékokat szeretne a bíróság elé tárni, elsősorban a felbujtóként elkövetett emberölés kísérlete, valamint a bűnszervezeti elkövetés tárgyában.

„Kompletten meg kell ismételni az eljárást, gyakorlatilag mindenkit meg kell hallgatni, aki az előző folyamatban részt vett. Ami nóvum, az az, hogy amennyiben további új bizonyítékok vannak, arra is lehetőség van, hogy ezeket a törvényszék elé tárjuk. Ezt meg is fogjuk tenni, mert van néhány” – nyilatkozta a Riasztásnak Lakatos Csilla, a férfi védője.

Magyar Róbertet a Hír TV bűnügyi műsorának adott első interjú után felkeresték a rendőrök a Csillag börtönben, és a rendőrségi korrupciós ügyről kérdezték. Magyar két rendőr nevét árulta el az NNI-nek.

A férfi továbbra is azt állítja, hogy ártatlan, és csak azért került börtönbe, mert korábban nem fizetett havi félmillió forint védelmi pénzt egy, a szervezett bűnözés ellen nyomozó rendőrnek.

Az interjú a 19.30-kor kezdődő Riasztás című műsorban látható.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Harc a zsugorinflációval + videó

Harc a zsugorinflációval + videó

Március 1-jétől kötelező a boltokban feltüntetni, ha egy adott termék mennyisége csökken. A témában Nobilis Márton élelmiszeriparért felelős államtitkárt kérdezte M. Dobos Marianne műsorvezető.
Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Az új tarifarendszerrel kapcsolatban a legfontosabb változás, hogy a mai naptól kezdve a 14 évesnél fiatalabb gyermekek számára a helyközi közösségi közlekedés díjmentes lett - hívta fel rá a figyelmet Hegyi Zsolt, MÁV vezérigazgató-helyettese péntek este a Napi aktuálisban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!