2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Korrupt rendőrök miatt életfogytos Magyar Róbert?

Elrendelte a Debreceni Ítélőtábla a perújítást Magyar Róbert ügyében. A fekete sereg vezetőjének tartott férfit márciusban távollétében ítélték tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre. Magyar a Riasztásnak adott újabb interjúban elmondta: bízik abban, hogy a megismételt eljárásban bizonyíthatja ártatlanságát, és azt, hogy korrupt rendőrök juttatták börtönbe.

Magyar Róbert Spanyolországba szökött a házi őrizetből. Távollétében hozták meg a másodfokú ítéletet, ami a törvény szerint azt jelenti, hogy meg kell ismételni az eljárást. A férfi ügyvédje új bizonyítékokat szeretne a bíróság elé tárni, elsősorban a felbujtóként elkövetett emberölés kísérlete, valamint a bűnszervezeti elkövetés tárgyában.

„Kompletten meg kell ismételni az eljárást, gyakorlatilag mindenkit meg kell hallgatni, aki az előző folyamatban részt vett. Ami nóvum, az az, hogy amennyiben további új bizonyítékok vannak, arra is lehetőség van, hogy ezeket a törvényszék elé tárjuk. Ezt meg is fogjuk tenni, mert van néhány” – nyilatkozta a Riasztásnak Lakatos Csilla, a férfi védője.

Magyar Róbertet a Hír TV bűnügyi műsorának adott első interjú után felkeresték a rendőrök a Csillag börtönben, és a rendőrségi korrupciós ügyről kérdezték. Magyar két rendőr nevét árulta el az NNI-nek.

A férfi továbbra is azt állítja, hogy ártatlan, és csak azért került börtönbe, mert korábban nem fizetett havi félmillió forint védelmi pénzt egy, a szervezett bűnözés ellen nyomozó rendőrnek.

Az interjú a 19.30-kor kezdődő Riasztás című műsorban látható.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!