2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Belföld

Korrupt rendőrök miatt életfogytos Magyar Róbert?

Elrendelte a Debreceni Ítélőtábla a perújítást Magyar Róbert ügyében. A fekete sereg vezetőjének tartott férfit márciusban távollétében ítélték tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre. Magyar a Riasztásnak adott újabb interjúban elmondta: bízik abban, hogy a megismételt eljárásban bizonyíthatja ártatlanságát, és azt, hogy korrupt rendőrök juttatták börtönbe.

Magyar Róbert Spanyolországba szökött a házi őrizetből. Távollétében hozták meg a másodfokú ítéletet, ami a törvény szerint azt jelenti, hogy meg kell ismételni az eljárást. A férfi ügyvédje új bizonyítékokat szeretne a bíróság elé tárni, elsősorban a felbujtóként elkövetett emberölés kísérlete, valamint a bűnszervezeti elkövetés tárgyában.

„Kompletten meg kell ismételni az eljárást, gyakorlatilag mindenkit meg kell hallgatni, aki az előző folyamatban részt vett. Ami nóvum, az az, hogy amennyiben további új bizonyítékok vannak, arra is lehetőség van, hogy ezeket a törvényszék elé tárjuk. Ezt meg is fogjuk tenni, mert van néhány” – nyilatkozta a Riasztásnak Lakatos Csilla, a férfi védője.

Magyar Róbertet a Hír TV bűnügyi műsorának adott első interjú után felkeresték a rendőrök a Csillag börtönben, és a rendőrségi korrupciós ügyről kérdezték. Magyar két rendőr nevét árulta el az NNI-nek.

A férfi továbbra is azt állítja, hogy ártatlan, és csak azért került börtönbe, mert korábban nem fizetett havi félmillió forint védelmi pénzt egy, a szervezett bűnözés ellen nyomozó rendőrnek.

Az interjú a 19.30-kor kezdődő Riasztás című műsorban látható.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Óvodát adták át Nekézsenyben

Az új Borsod-Abaúj-Zemplén megyei óvoda 25 férőhelyes, most 16 kisgyermek jár ide. 2021. szeptember 19.

Magyarországon járt a Baptista Világszövetség főtitkára

Habár Magyarországon békében és szeretetben élhetnek a keresztények, a világ számos pontján minden nap szinte a túlélésért kell küzdeniük – emelte ki Elijah Brown. 2021. szeptember 19.

Rusvai Miklós: Októberre begyorsulhat a járvány

Továbbra is az oltatlanok és a 60 év felettiek vannak veszélyben, és ezt támasztják alá a szomszédos országok adatai is. 2021. szeptember 19.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Kiütéses ferencvárosi győzelem

A Ferencváros 9-0-ra győzött Hatvanban a labdarúgó MOL Magyar Kupában, és a sorozat legjobb 32 csapata közé jutott, az összecsapáson Myrto Uzuni hat gólt szerzett.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!