2021. május 13.,
csütörtök, Szervác, Imola napja

Korózs Lajos: Jó humora van Buránynak

Hír TV

2019. december 13., péntek 14:55

Jó a humora a szexuális zaklatási esetekkel viccelődő Burány Sándornak az MSZP-szerint. A párt alelnöke azt mondta: akik nem értik a poént vessenek magukra. A szocialista politikus hozzátette: sem Buránynak sem pedig a viccen nevető Bangóné Borbély Ildikónak nem kell lemondania, de még bocsánatot kérnie sem szükséges.

Bennem felmerült, hogy tulajdonképpen az elmúlt hetekben a közvéleményt borzoló zaklatási ügyek azok nem is zaklatásnak minősíthetők, hanem tulajdonképpen együttműködési kényszernek

 - mondta Burány Sándor, a Párbeszéd országgyűlési képviselője.

Szexuális zaklatási esetekkel viccelődött Burány Sándor hétfőn a törvényalkotási bizottság ülésén. A testület ülésén a színháztörvényről egyeztetettek a képviselők. A kormány szerint a módosításra éppen a Gothár ügy miatt van szükség.

Buránynak jó humora van és azok a hibásak, akik nem értik a viccet- így kommentálta az ellenzéki politikus kijelentését Korózs Lajos. Szerinte ezért senkinek sem kell bocsánatot kérnie.

Én nagyon régóta ismerem Burány Sándort jó humora van elég fanyar humora van, aki nem értette ebben a cinizmust, ebben a megjegyzésben hát az magára vessen. Egyébként azt ajánlom mindenkinek nézegesse azt a videót

- mondta Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője.

A Jobbik nem tartotta viccesnek Burányt. Ugyanakkor a párt alelnöke szerint a szocialista képviselőnek kell eldöntenie, hogy bocsánatot kér-e vagy sem.

Az LMP társelnöke szerint viszont elfogadhatatlan az, hogy egy képviselő a szexuális zaklatás áldozataival viccelődjön. 

Bangóné Borbély Ildikó Burány Sándor mellett ülve hangosan nevetett a szexuális zaklatással kapcsolatos viccen, de csütörtökön híradónk kérdésére letagadta azt. A szocialista képviselő kérdésünkre, miszerint helyénvalónak gondolja-e a reakciót az említett kijelentésre, csupán azt válaszolta: a Hír TV hazudik.

 

Hír TV