2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyarország élőben

Következik:

Hírek 09:00

Belföld

Koronavírus: Rendkívül intézkedések vidéken is

Vidéken is folyamatosan hoznak rendkívüli döntéseket a vírusjárvány miatt: például Debrecenben ugyan kinyitott a vidámpark, de korlátozzák a belépést és folyamatosan fertőtlenítik a játékokat. Miskolcon a helyi tévé mostantól érettségi előtt álló diákoknak sugároz ismeretterjesztő műsorokat, Nógrád megyében pedig településvezetők döntöttek úgy, hogy összefogással segítenek a rászorulókon. A megbeszélés helyszínén van tudósítónk Házy Attila:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Lázár János: Budapest hagyjon levegőt az országnak!

Lázár János országgyűlési képviselő, a tram-train kormánybiztosa Palkovics László innovációs miniszteren keresztül üzent. 2021. november 29.

Karácsony Gergely a buszsávban rövidíti a menetidőt

Karácsony Gergely túl azon, hogy intézkedéseivel a fővárosban közlekedési káoszt idézett elő, a jelek szerint még a KRESZ előírásainak betartására sem hajlandó. 2021. november 29.

Meggyújtották az első gyertyát hanuka alkalmából

Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte a hazai zsidóságot. 2021. november 28.

Legfrisebb híreink

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor.

Áldott adventet kíván Orbán Viktor

Áldott adventet kíván a miniszterelnök is Facebook oldalán. Orbán Viktor azt írja: idén is több százezer levelet kapott és a legkisebbek is írtak. Arra is válaszol a videóban, hogy el tudja-e intézni, hogy legyen hó karácsonykor? Azt mondta: megpróbálta, de eddig még nem sikerült.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!