2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Koraszülött-halálesetek: mindenkinek joga van kártéritést igényelni

Mindenkinek joga van kártérítési igénnyel fellépni a miskolci csecsemőhalálozások ügyében, de ez egy nagyon hosszú folyamat lesz – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház főigazgatója.

Csiba Gábor hangsúlyozta, hogy a térségükben átlag fölötti a koraszülöttek száma, ezért több a halálozás is, de a vizsgálat is azt támasztotta alá, hogy szakmai vagy személyi mulasztás nem történt. A Borsod megyei kórházban azután indult vizsgálat, hogy augusztus 5-e és 14-e között kilenc koraszülött csecsemő halt meg a kórházban.

„Nem arról van szó, hogy a kórházban bármilyen szervezeti vagy személyzeti hiba volt, hanem egyszerűen ebben az időszakban sok olyan csecsemő jött a világra, akinek olyan sok betegsége, illetve sérülése volt, amely az életre való alkalmasságukat megkérdőjelezi” – mondta Csiba Gábor.

Tekintse meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház főigazgatójával készült teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Új lakossági állampapírokat bocsát ki a Magyar Állam 2024-ben – hangzott el a Pénzügyminisztérium és az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) pénteki sajtótájékoztatóján, ahol ismertették az ország jövő évi finanszírozási tervét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!