2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

Korábban uszított a baloldal az atlétikai vb ellen, ma már ingyen jegyeket kérnek

A fővárosi baloldal a 2019-es önkormányzati választási győzelme óta folyamatosan zsarolja a kormányt az atlétikai világbajnokság lemondásával, tüntetések szervezésével, most mégis jegyeket igényeltek a rendezvényre.

  • Korábban uszított a baloldal az atlétikai vb ellen, ma már ingyen jegyeket kérnek

"Ebben a városban nem épül stadion addig ameddig nincs minden kerületben CT" - így hergelt Karácsony Gergely az atlétikai stadion megépítése ellen. Budapest első embere később ennél is tovább ment, a világbajnokságot egyenesen megvétózta volna, hetekkel ezelőtt is azzal fenyegetőzött, hogy a megnyitó napján tüntetést szervez az atlétikai stadion elé.

"Azt javaslom a tisztelt fővárosi közgyűlésnek, hogy Budapest vonja vissza az elvi hozzájárulását a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezéséhez" - mondta az önkormányzatban Karácsony korábban.

A fővárosi baloldal folyamatosan zsarolta a kormányt az atlétikai világbajnokság lemondásával, tüntetések szervezésével. A Baranyi Krisztina által vezette Ferencváros szintén a sportesemény és az atlétikai stadion ellen uszított:

"Egy atlétikai stadion építését minden eszközzel akadályozni fogom"

Baranyi Krisztina atlétikai világbajnoksággal szembeni ellenszenve annak ellenére sem szűnt, hogy Csepel mellett saját kerülete is teljesen állami forrásból gazdagodott a sok milliárdos létesítménnyel.

Az atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos baloldali kommunikáció és az azt követő magatartás kísértetiesen hasonlít a Puskás Aréna esetére - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzet. A hangos tiltakozás után ma a baloldali pártok egymást felváltva drukkolnak a magyar válogatottnak, politikusaik kijárnak Puskás Arénában.

"Az atlétikai világbajnokság nemzeti ügy. Itt együtt kell dolgoznia mindenkinek azért, hogy  a legjobban sikerüljön. Magyarország az első Közép-európai ország, amely megmutathatja, hogy képes megszervezni a világ legnagyobb sporteseményét. Csak akkor lehet tökéletes a szervezés, ha ebben mindenki segít. Nincs jelentősége annak, hogy ezt korábban ki támogatta, ki nem támogatta. Össze kell fogni, együtt kell dolgozni és akkor büszke lehet mindenki erre a kilenc napra" - nyilatkozta Németh Balázs, a Budapest 2023 Nonprofit Zrt vezérigazgatója.

Németh Balázs emlékeztetett, Budapest ezzel a rendezvénnyel a világ 10. legnagyobb sportvárosává vált idén.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!