2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Komoly beruházásokat hajt végre Budapesten a Nissan

Budapesten létesít pénzügyi és szolgáltató központot a Nissan japán autóipari vállalat – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

  • Komoly beruházásokat hajt végre Budapesten a Nissan

A járműgyártás adja a magyar ipar 28 százalékát, amelyben nem csak a termelés, hanem a kutatás-fejlesztés és a szolgáltatások is beletartoznak. A japán cég budapesti szolgáltatóközpontjával tovább erősödik az innovatív technológiák jelenléte – tette hozzá a miniszter.

A Nissan budapesti szolgáltatóközpontjából fogják ellátni az európai gyárak pénzügyi és számviteli valamint számlázási folyamatait.

„Tipikusan olyan funkciók kerülnek a Nissan budapesti szolgáltatóközpontjába, amelyek magas hozzáadott értéket és összetett feladatokat jelentenek – árulta el Szijjártó. – Innen fogják biztosítani az üzleti és termelési folyamatok szervezését a Nissan európai gyárai számára, miközben komoly digitális és mesterséges intelligencia fejlesztéseket fognak végrehajtani a budapesti kollégák.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!