2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Kocsis: Nem kizárt, hogy Bajnai Magyarország ellen érvel

Nem kizárt, hogy Bajnai Gordon a magyar érdekekkel ellenkező álláspontot fog képviselni a Bilderberg-csoport ülésén, ahogyan azt már többször is megtette egy-egy külföldi útja alkalmával – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Kocsis Máté szerint aggodalomra ad okot, hogy egy titkos nemzetközi konferencián a zavaros pénzügyi hátteréről ismert Együtt–PM vezetője képviseli Magyarországot.

„Az a kérdés, hogy Bajnai ott mit fog csinálni, mit fog mondani, Magyarország ellen fog-e érvelni, Magyarország mellett fog-e érvelni, kap-e megbízást, mi lesz ott a feladat, egyáltalán hogy van az, hogy a baloldali összefogásból is a legkevésbé támogatott politikust meghívják oda. Nyilván van ennek valami célja, esetleg kap valami megbízást, adatokat akarnak tőle megtudni” – mondta Kocsis Máté.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!