2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Kocsis Máté: Pikó Andrásnak szemmel láthatóan meghaladta a képességeit Józsefváros fejlesztése

„Ha Pikó Andrásban saját helyettesei sem bíznak, akkor a kerület polgárai miért szavazzanak rá?” – tette fel a kérdést Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán.

  • Kocsis Máté: Pikó Andrásnak szemmel láthatóan meghaladta a képességeit Józsefváros fejlesztése

A volt józsefvárosi polgármester az írásában emlékeztetett: Pikó Andrást még a saját emberei is alkalmatlannak tartják pozíciója betöltésére. Pikó András helyettese, Erőss Gábor egy kiszivárgott levelezésben így vélekedett Józsefváros első emberéről:

Pikó öntelt, dühkitörései vannak, a bolondját járatják vele a munkatársai, csapnivaló városvezető.

Kocsis Máté azt is felidézte, hogy

a szocialisták ennél is tovább mennek: féregnek” nevezik. 

És hogy kerek legyen ez a szép baloldali történet – tette hozzá a Fidesz frakcióvezetője –, mindezt a DK korábbi helyi elnöke (ma már Tisza Párt-rajongó) hozta nyilvánosságra, amikor belsős e-maileket osztott meg az oldalán.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!