2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:00

Belföld

Kocsis Máté kitűzte az ellenzéki bocsánatkérés idejét

A Fidesz-KDNP nevében köszönetet mondott Müller Cecília országos tisztifőorvosnak Kocsis Máté, hétfőn napirend előtt, majd a Fidesz frakcióvezetője arról beszélt, hogy a magyar ellenzék az elmúlt két hónapban csak a gyalázkodással volt elfoglalva.

  • Kocsis Máté kitűzte az ellenzéki bocsánatkérés idejét

Kocsis Máté nyilvánvaló hazugságnak nevezte, hogy Szabó Tímea azt állította, Magyarországon halnak meg a legtöbben a járványban, sőt Arató Gergely odáig merészkedett a múlt héten, hogy sajnálatát fejezte ki, hogy a „halálozásban sem áll rosszul az ország”.

Tóth Bertalan korlátlan teljhatalomról beszélt, Jakab Péter pedig a miniszterelnök megkoronázásról hazudott

– tette hozzá.

A politikus külön pikantériának nevezte, hogy a jobbikos Szilágyi György a Népszava hasábjain arról értekezett, hogy

Orbán Viktor megtalálta az alkalmat, ha ideiglenesen is, de végleg magához ragadja a hatalmat.

Az emberek hergelése mellett az ellenzéknek arra is volt energiája, hogy a határon túli magyarok ellen szóljanak, valamint arra is, hogy külföldön lejárató cikket tucatjait rendeljék meg Kocsis Máté közlése szerint.

A frakcióvezető egyértelműnek tartja, hogy az ellenzék a járvány elleni védekezés sikertelenségéért szorított, mert attól remélt volna politikai hasznot.

Itt az ideje, hogy bocsánatot kérjenek mindazoktól, akit megsértettek, meggyaláztak és bocsánatot kérjenek az egész országtól azért, mert még külföldre is elszaladtak hazánk lejáratásért. Itt az ideje, hogy bocsánatot kérjenek a határon túliaktól és bocsánatot kérjenek a magyar kormánytól, valamint azoktól, akiket diktatúra vádjával és illettek

– szólított fel Kocsis Máté.

Kedden nyújtja be a kormány az Országgyűlésnek a rendkívüli jogrend megszüntetéséről szóló törvényjavaslatot. A Fidesz frakcióvezetője szerint ezt az időpontot kell kitűzni az ellenzéki bocsánatkérésre.

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!