2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Kocsis Máté: Így csapja be Pikó András az embereket + videó

"A polgármester napok óta támadja a kormányt, hogy az folytatni kívánja a Diószegi utca megújítását a Nemzeti Közszolgálati Egyetem bővítésén keresztül" – kezdte április 17-ei posztját Kocsis Máté.

  • Kocsis Máté: Így csapja be Pikó András az embereket + videó

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője mai facebookos posztjában többek között megírta: "A polgármester napok óta támadja a kormányt, hogy az folytatni kívánja a Diószegi utca megújítását a Nemzeti Közszolgálati Egyetem bővítésén keresztül. Azt állítja, hogy az önkormányzat nem tudja biztosítani az ott élőknek a cserelakást, és azt is állítja, hogy a kormány miatt a kiköltöztetett lakók, már nem mehetnek vissza régi otthonaikba sem, hiszen azt birtokba veszi az egyetem.

Azonban valami nagyon nem stimmel az állításokkal! Az alábbi videóban Pikó András vagyongazdálkodási emberét hallják egy korábbi képviselő-testületi ülésen. Ismerteti az önkormányzat álláspontját, hogy mi lesz az érintett lakókkal a Dió2030 program megvalósulása esetén."

A teljes poszt IDE KATTINTVA érhető el.

Forrás: Kocsis Máté / Facebook

Fotó: Kocsis Máté / Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!