2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

2x2 néha öt

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Kocsis Máté: Ez az intézkedés alternatívát kínál, nyugodtan nevezhetjük magyar modellnek

Az évtized legnagyobb hatású beszédének nevezte Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjét Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki a Hír TV Péntek 9 című műsorában meg is indokolta kijelentését.

  • Kocsis Máté: Ez az intézkedés alternatívát kínál, nyugodtan nevezhetjük magyar modellnek

„Nemcsak jól sikerült beszéd volt Orbán Viktor évértékelője, hanem a tartalma is nagy jelentőséggel bír” – véli Kocsis Máté. A fideszes országgyűlési képviselő három szempontból is nagyon fontosnak tartja a miniszterelnök évértékelőjét. 

„Mégiscsak tény, hogy Európában ország ennyit még nem fordított családvédelemre és gyermekvállalást segítő programokra a saját költségvetéséből” – mondta Kocsis. 

A frakcióvezető szerint ugyancsak fontos, hogy ez az intézkedési csomag szembeállítja az európai mainstream véleményekkel a jövő kérdését. 

„A brüsszeli bürokraták egyik fő érve, hogy hosszútávon a népesedési kérdések kizárólag csak migrációval oldhatók meg. Ez az intézkedés ezzel szemben áll, alternatívát kínál, nyugodtan nevezhetjük magyar modellnek.”

A családvédelmi program lezár minden gazdasági vitát – folytatta Kocsis –, hiszen gyenge ország ilyen döntést nem képest meghozni. 

„Olyan százmilliárdos nagyságrendű évenkénti kiadás vállalásáról van szó, amit valóban csak olyan állam tud megtenni, amely lát előre, számít előre, tudja, hogy stabil lábakon áll, és megteheti mindezt” – mondta a Fidesz frakcióvezetője.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Prime Projekt

Prime Projekt

A cél, hogy a diákönkormányzatokkal foglalkozó pedagógusok, önkormányzati ifjúsági referensek is részt vegyenek a képzésben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!