2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Kocsis Máté: Európa jövőt választ magának

A Fidesz hétfőtől országszerte tájékoztató fórumokon beszél Orbán Viktor bevándorlásellenes hét pontjáról. Kocsis Máté szerint Brüsszel nem megfékezi, hanem szervezi a bevándorlást, ezért a korábbiaknál sokkal fontosabb európai parlamenti választás előtt állunk.

  • Kocsis Máté: Európa jövőt választ magának

Eger volt az első állomása a kormánypárt országjárásának, amelyben Orbán Viktor bevándorlásellenes hét pontjáról tájékoztatják a választókat, és válaszolnak kérdéseikre. Kocsis Mátét telt ház fogadta a Polgárok Házában. A Fidesz frakcióvezetője szerint különösen fontos, hogyan döntenek az emberek május 26-án.

„Az európai polgárok és a magyarok is jövőt választanak maguknak, és aközött kell dönteniük, hogy olyan politikusok vezessék a jövőben az uniót, akik meg akarják állítani a bevándorlást, akik nem akarnak több migrációt, vagy olyanok, akik meg akarják szervezni. Az már a napnál világosabb mindenki számára, hogy a jelenlegi brüsszeli elit nem megfékezni akarja a bevándorlást, hanem szervezi azt. Ezzel szemben áll a magyar álláspont, és azért is tartjuk fontosnak ezeket a fórumokat, mert bár a magyar kormányfő álláspontja ismert lehet mindenki számára, de mégiscsak az embereknek kell eldöntenie az európai parlamenti választáson, hogy hogyan tovább.”

Eger országgyűlési képviselője szerint Heves megye 1. számú választókerületében idáig 15 ezer ember támogatta Orbán Viktor bevándorlásellenes programját. Nyitrai Zsolt azt mondta, a városban rengetegen élnek turizmusból, és az ő megélhetésük is függ az európai parlamenti választás eredményétől.

„Szerencsére évről évre többen jönnek ide, hogy megnézzék történelmi emlékhelyeinket, megkóstolják a finom borokat és gyógyuljanak a vizekben. De természetesen a jó adottságok mellett azért is jönnek ide turisták, mert a mi térségünk a mi országunk az biztonságos, és ezt a biztonságot meg kell őrizni, fent kell tartani, erről is szól úgy gondolom a május 26-i választás.”

A Fidesz a következő hetekben országszerte közel 220 helyszínen tart tájékoztató fórumokat, ahol a Fidesz vezető politikusai és EP képviselő jelöltjei találkoznak a választókkal.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!