2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Ottó 22:25

Belföld

Kocsis Máté: Bajban sem lehet a magyar baloldalra számítani

Csaknem visszamondta napirend előtti felszólalást Kocsis Máté hétfőn a parlamentben. Erről maga a Fidesz frakcióvezetője beszélt, amikor reagált Tordai Bence, a Párbeszéd politikusának felszólalásra. Az ellenzéki politikus élesen kritizálta Orbán Viktor kormányfő fehéroroszországi útját. Szerinte – mint fogalmazott – tartani kell attól, hogy a magyar miniszterelnökhöz közelebb áll Európa utolsó diktatúrája, mint az Európai Unió.

  • Kocsis Máté: Bajban sem lehet a magyar baloldalra számítani

„Megdöbbentőnek” nevezte Kocsis Máté Tordai Bence felszólását, hiszen – mint arra emlékeztetett – hónapok óta azt hallani, hogy „Magyarországon van diktatúra”.

Amilyen megdöbbentő, olyan megnyugtató, hogy már Ön sem tudja, mit beszél – mondta Tordainak a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté a továbbiakban reagált az ellenzéki politikusok Arató Gergely Tóth Bertalan felszólalására is.

Tordai Bence és Kocsis Máté felszólalása:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!