2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Kocsis Máté: Az Unió jelenlegi vezetése képtelen garantálni a békét is és a jólétet is + videó

A háborús pszichózis akkora erővel zajlik, hogy szinte teljesen áthatja az európai polgárok mindennapjait, függetlenül attól, hogy a háború álláspontján vagy a béke álláspontján vannak - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

  • Kocsis Máté: Az Unió jelenlegi vezetése képtelen garantálni a békét is és a jólétet is + videó

Kocsis Máté kiemelte, hogy az elmúlt években az erőszak egyre nagyobb teret nyert a kontinensen - úgy mint a terrortámadások, az antifa támadások és a merényletek - ez pedig egyértelműen az Európai Unió vezetésének a kudarca.

Világosan látszik, hogy az európai vezetésben azért kell változás, mert pont azt nem tudja garantálni az európai polgároknak, amire maga az Unió létrejött. Ugye, békét és jólétet ígértek az Unió létrehozói, ezt sokáig tudták is tartani, erre lehetett törekedni, de az elmúlt öt év, az Európai Parlamentnek és a Bizottságnak a legutóbbi ciklusa mégiscsak azt mutatja, hogy az Unió jelenlegi vezetése képtelen garantálni a békét is és a jólétet is. Ehelyett háború van és gazdasági gyengülés van

- tette hozzá a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén elrendelte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámolását. A HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt Trencséni Dávid újságíró és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!