2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Honvéd retró 2.

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Kocsis Máté: Az erőszak erőszakot szül

Az erőszak erőszakot szül - üzente Kocsis Máté facebook bejegyzésében Jámbor Andrásnak. A párbeszédes országgyűlési képviselő azt állítja, hogy halálos fenyegetést kapott egy „Betyárok” aláírással ellátott, levélben. A Fidesz frakcióvezetője úgy reagált, hogy ez bűncselekmény, de Jámbor nem csak áldozata az erőszaknak, hanem elkövetője és importőre is.

  • Kocsis Máté: Az erőszak erőszakot szül

A párbeszédes Jámbor Andráshoz köthető Szikramozgalom aktivistája, D. Krisztina még a februári antifa-támadások kapcsán került a rendőrség látókörébe. A nyomozók házkutatást is tartottak a nőnél. Ekkor találták meg azt az adathordozót, amelyen több ezer felvétel található arról, hogy 12 év alatti, köztük 2-3 éves gyermekeket sanyargatnak és szexuálisan bántalmaznak. A Metropol kiderítette: a gyomorforgató felvételek tulajdonosa nem volt más, mint D. Krisztina. élettársa, aki időközben öngyilkos lett.

Nemrég kiderült, hogy a gyermek pornográf felvételeket is D. Krisztina lakásán készíthették.

Jámbor András elhatárolódik az ügytől és úgy véli, politikai felelőssége sincsen.

A Fidesz frakcióvezetője már korábban emlékeztetett: Jámbor András társaival közhivatalt foglal el, magánvállalkozásokat torlaszol el, kordont bontott, és az éj leple alatt bemocskolta a politikai ellenfelei irodáit.

Legutóbb Jámbor már arról adott hírt, hogy halálos fenyegetést kapott egy „Betyárok” aláírással ellátott levélben. A Párbeszédes politikus ám ekkor is inkább a Fidesznek és Kocsis Máténak ment neki közösségi oldalán. Szerinte ugyanis a levél az ellene és a Szikra mozgalom ellen irányuló lejáratókampány része.

Az erőszak erőszakot szül - így reagált Kocsis Máté az ellenzéki politikus üzenetére. A Fidesz frakció-vezetője azt írta, hogy a halálos fenyegetés bűncselekmény, de Jámbor nem csak áldozata az erőszaknak, hanem elkövetője és importőre is. Emlékeztetett arra, hogy a politikus barátai fenyegették lámpavasra akasztással a jobboldali embereket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!