2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Kocsis Máté: A neheze még csak most jön

A Fidesz frakcióvezetője is csatlakozott Orbán Viktor miniszterelnökhöz, és megköszönte az egészségügyi dolgozók, valamint az operatív törzs munkáját.

  • Kocsis Máté: A neheze még csak most jön

Kocsis Máté üdvözölte a kormány eddigi intézkedéseit, és hangsúlyozta, hogy a most bejelentett intézkedések hozzájárulnak majd ahhoz, hogy a nehézségeket átvészeljük, mert mint ahogy fogalmazott a „neheze csak most jön”.

Az ellenzéki pártokat arra kérte, hogy kérjék meg a szimpatizánsaikat, hogy működjenek együtt a hatóságokkal. Majd hangsúlyozta a mértéktartás fontosságát is.

Dömötör Csaba: Minden magyar felelős minden magyarért

A kormány minden csoport igényeit figyelembe fogja venni – kezdte felszólalását Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Kiemelte, hogy a legfontosabb most az ember élet védelme, majd hozzátette, hogy minden magyar felelős minden magyarért.

Kitért arra, hogy egyes ellenzéki képviselők polgári engedetlenségre szólítottak fel. Dömötör hozzáfűzte, hogy nem a szokásos napjait éljük a magyar politikának, ezért arra kérte képviselőtársait, hogy ebben az időszakban tegyék félre ők is a csatározásokat, és törekedjenek inkább a közös cselekvésre. 

Orbán Balázs: Komoly feladat hárul a parlamenti képviselőkre is

A Miniszterelnökség parlamenti államtitkára hangsúlyozta az egyének felelősségét, és felhívta arra a figyelmet, hogy szenteljünk különleges figyelmet a fertőzésnek leginkább kitett, idősebb korosztály védelmére.

Orbán Balázs arra kérte az ellenzéki képviselőket, hogy kerüljék el a hoaxokat, ne terjesszenek álhíreket, alaposan járjanak utána inkább minden intézkedésnek.

Rétvári Bence: Igyekszünk mindent megtenni a magyar emberek egészségért

Fontos, hogy a járványügyi veszélyhelyzet idejére mindenki alakítsa át a napi rutinját, senki ne hagyja el a házi karantént, és kövesse a hatások utasításait – kérte a lakosságot az Emmi parlamenti államtitkára.

Rétvári Bence emlékeztetett arra, hogy a kormány 10 akciócsoportotot állított fel, jelenleg pedig zajlik a Kútvölgyi kórház átalakítása is, hogy amennyiben szükséges lesz karanténként tudjon működni. Ezek az intézkedések pedig minálld arra utalnak, hogy a magyar kormány mindent megtesz a lakosság egészségéért - húzta alá az államtitkár.

Orbán Viktor: Éjféltől lezárjuk Magyarország határait

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!