2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Kocsis: Az önkormányzati választás tétje, hogy kire bízzuk rá az otthonainkat

Az alkalmatlanságban vetélkednek az ellenzéki főpolgármester-jelöltek hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője a Hír TV Nyolcas című műsorában. Kocsis Máté hozzátette: az önkormányzati választás tétje az, hogy kikre bízzák rá az emberek az otthonaikat.

  • Kocsis: Az önkormányzati választás tétje, hogy kire bízzuk rá az otthonainkat

A Fidesz frakcióvezetője szerint Karácsony Gergely Zugló polgármestereként elherdálta a 2014-ben átvett pénzügyi megtakarításokat. Kocsis Máté hangsúlyozta: a került átláthatóságáról mindet elmond, hogy a helyi képviselők sem kaphatják meg a szerződéseket. Szerinte Karácsony következetlenül vezeti saját kerületét.

"Egy katasztrófának tartom és egészen hajmeresztő, hogy elfogadott, megszavazott képviselőtestületi döntéseket nem hajt végre. Hogy például megszavazta, hogy ingyenes legyen a parkolás a zuglóiak számára Zuglóban, nem hajtotta a mai napig végre három hónapja, pedig ő maga is megszavazta. Eladósította Zuglót, el… a pénzügyei Zuglónak gyakorlatilag a jegyző bevallása szerint egy kétmilliárdos hitelkereten, mondjuk úgy, hogy egy cérnaszálon csüngnek."

- mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté hozzátette, Karácsony Gergely alkalmatlansága ma már nem vita tárgya a városban, de már hitelessége is megkérdőjelezhető, mivel ő volt az, aki nem szavazta meg a devizahitelesek megsegítését szolgáló végtörlesztést, ő azonban végtörlesztett, valamint Karácsony Gergely volt az is, aki megszavazta az olimpia rendezését, ami ellen később kampányolt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!