2020. május 31.,
vasárnap, Angéla, Petronella napja

Kocsis: Az önkormányzati választás tétje, hogy kire bízzuk rá az otthonainkat

Hír TV

2019. szeptember 8., vasárnap 15:39

Az alkalmatlanságban vetélkednek az ellenzéki főpolgármester-jelöltek hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője a Hír TV Nyolcas című műsorában. Kocsis Máté hozzátette: az önkormányzati választás tétje az, hogy kikre bízzák rá az emberek az otthonaikat.

A Fidesz frakcióvezetője szerint Karácsony Gergely Zugló polgármestereként elherdálta a 2014-ben átvett pénzügyi megtakarításokat. Kocsis Máté hangsúlyozta: a került átláthatóságáról mindet elmond, hogy a helyi képviselők sem kaphatják meg a szerződéseket. Szerinte Karácsony következetlenül vezeti saját kerületét.

"Egy katasztrófának tartom és egészen hajmeresztő, hogy elfogadott, megszavazott képviselőtestületi döntéseket nem hajt végre. Hogy például megszavazta, hogy ingyenes legyen a parkolás a zuglóiak számára Zuglóban, nem hajtotta a mai napig végre három hónapja, pedig ő maga is megszavazta. Eladósította Zuglót, el… a pénzügyei Zuglónak gyakorlatilag a jegyző bevallása szerint egy kétmilliárdos hitelkereten, mondjuk úgy, hogy egy cérnaszálon csüngnek."

- mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté hozzátette, Karácsony Gergely alkalmatlansága ma már nem vita tárgya a városban, de már hitelessége is megkérdőjelezhető, mivel ő volt az, aki nem szavazta meg a devizahitelesek megsegítését szolgáló végtörlesztést, ő azonban végtörlesztett, valamint Karácsony Gergely volt az is, aki megszavazta az olimpia rendezését, ami ellen később kampányolt.

Hír TV