2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Klinghammer: Ez okozta az eladósodást

A sorozatos rossz vezetői döntések okozták az egyetemek és főiskolák eladósodását – közölte a Kontraszt című műsorban Klinghammer István.

A felsőoktatási államtitkár természetesnek nevezte, hogy a jövőben az állam – mint fenntartó – bele akar szólni a gazdasági kérdésekbe. „Ebből az 58 milliárdból 27 milliárd megy ennek a kiváltására” – fogalmazott a felsőoktatási államtitkár, majd hozzátette, körülbelül 10 milliárd forinttal segítik ki azokat a főiskolákat, egyetemeket, amelyek ellehetetlenültek anyagilag, ahol struktúraváltást kellett elrendelni, mert a szerkezetüket meg kell változtatni. „Ők segítséget, egyfajta mentőövet kérnek, amit meg is kapnak” – tette hozzá Klinghammer István.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!