2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

Kizáratnák a baloldali szövetség pártjait a választásból

Beadvánnyal fordult a Nemzeti Választási Irodához az Összefogás Párt, amiért a baloldali szövetség pártjai Összefogás néven folytatják kampányukat.

Az Összefogás Párt azt kéri a választási irodától, hogy tiltsa el az MSZP-t, az Együtt–PM-et, a Liberálisokat és a DK-t az összefogás szó használatától, és mint érdemteleneket, zárja ki őket a 2014-es országgyűlési választáson való részvételből. Szepessy Zsolt, az Összefogás Párt elnöke azt mondta: az ajánlói aláírásgyűjtés során is megtévesztették az embereket, így azt meg kellene ismételni. A politikus hozzátette: szerinte a baloldali szövetség pártjainak nincs hitele, ezért kampányolnak más nevével.

– Én azt gondolom, hogy nincs akkora erő bennük, mint feltételeznek maguknak, és ezért kell nekik egy új, friss név, az Összefogás. Ugyanis ez a név még nincs lejáratva. Nagyon furcsa, hogy azok a pártok, amelyek az országot vezették az elmúlt 24 évben, már a saját nevükkel nem mernek egy kampányba belefogni, ez elgondolkoztató a választók számára, és én mindig el szoktam nekik mondani, hogy lopott névvel nem lehet választást nyerni – közölte az Összefogás Párt miniszterelnök-jelöltje.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

Fidesz: Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten + videó

„Akik ma irányítják, nem szeretik Budapestet. Csak a pénzt és a hatalmat szeretik” – mondja a Fidesz új videójában a párt főpolgármester-jelöltje. Szentkirályi Alexandra rámutatott: a főváros Gyurcsány Ferenc fogságában van. Erről tanúskodik minden, amit csinálnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!