2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Kivonultak a Fidesz-KDNP képviselői a parlamentből Korózs Lajos felszólalása alatt

Tiltakozásképpen kivonultak a Parlament ülésterméből a Fidesz-KDNP frakció képviselői, amikor Korózs Lajos következett napirend előtt felszólalásra. A miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint az álmentős kamuvideó ügye következmények nélkül maradt a baloldalon. Dömötör Csaba azt írta közösségi oldalán: csak azért nem csatlakozott tiltakozó társaihoz, mert neki kellett válaszolnia a szocialista képviselő felszólalására. A kormánypártok szerint a statisztika-hamisító Korózs Lajosnak nincs helye a járvánnyal foglalkozó népjóléti bizottságban. Az MSZP-s politikus még tavasszal kamuvideót készített egy ál-mentőssel, nemrég pedig valótlan halálozási adatokat tett közzé.

  • Kivonultak a Fidesz-KDNP képviselői a parlamentből Korózs Lajos felszólalása alatt

Fidesz: A kamuvideós, statisztika-hamisító Korózsnak nincs helye a járvánnyal foglalkozó bizottságban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!