2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Kivételes lehetőségek állnak Magyarország előtt

Kivételes lehetőségek állnak Magyarország előtt - hangzott el azon az online kerekasztal-beszélgetésen, amelyet a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárának e témában írt könyvbemutatója alkalmából tartottak. Orbán Balázs szerint ugyanis a magyar kormány azon dolgozik, hogy a következő évtizedekben is meg tudja őrizni, erősíteni az ország a döntési szabadságát.

  • Kivételes lehetőségek állnak Magyarország előtt

2010 után megnyíltak a lehetőségek Magyarország számára, hogy a magyarok a saját sorsukról saját maguk döntsenek - írja könyvében a Miniszterelnökséget parlamenti államtitkára.

A második Orbán-kormány kancelláriaminisztere szerint ma sokkal erősebb Magyarország, mint az elmúlt száz évben bármikor.

A Miniszterelnökséget vezető jelenlegi miniszter pedig azt mondta: ezt az egységes nemzeti szuverenitást akarja most megkérdőjelezni az Európai Unió.

A jövőt tekintve abban megegyeztek a politikusok, hogy az Európai Unióhoz kell tartozni, de a nemzeti érdekeket Magyarországnak nem szabad feladni.

Kapcsolódó tartalom:

Bemutatták Orbán Balázs magyar stratégiai gondolkodásról szóló könyvét

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Harc a zsugorinflációval + videó

Harc a zsugorinflációval + videó

Március 1-jétől kötelező a boltokban feltüntetni, ha egy adott termék mennyisége csökken. A témában Nobilis Márton élelmiszeriparért felelős államtitkárt kérdezte M. Dobos Marianne műsorvezető.
Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Történelmi változás a közlekedési rendszerben + videó

Az új tarifarendszerrel kapcsolatban a legfontosabb változás, hogy a mai naptól kezdve a 14 évesnél fiatalabb gyermekek számára a helyközi közösségi közlekedés díjmentes lett - hívta fel rá a figyelmet Hegyi Zsolt, MÁV vezérigazgató-helyettese péntek este a Napi aktuálisban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!