2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Soroló 03:40

Belföld

Kivételes lehetőségek állnak Magyarország előtt

Kivételes lehetőségek állnak Magyarország előtt - hangzott el azon az online kerekasztal-beszélgetésen, amelyet a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárának e témában írt könyvbemutatója alkalmából tartottak. Orbán Balázs szerint ugyanis a magyar kormány azon dolgozik, hogy a következő évtizedekben is meg tudja őrizni, erősíteni az ország a döntési szabadságát.

  • Kivételes lehetőségek állnak Magyarország előtt

2010 után megnyíltak a lehetőségek Magyarország számára, hogy a magyarok a saját sorsukról saját maguk döntsenek - írja könyvében a Miniszterelnökséget parlamenti államtitkára.

A második Orbán-kormány kancelláriaminisztere szerint ma sokkal erősebb Magyarország, mint az elmúlt száz évben bármikor.

A Miniszterelnökséget vezető jelenlegi miniszter pedig azt mondta: ezt az egységes nemzeti szuverenitást akarja most megkérdőjelezni az Európai Unió.

A jövőt tekintve abban megegyeztek a politikusok, hogy az Európai Unióhoz kell tartozni, de a nemzeti érdekeket Magyarországnak nem szabad feladni.

Kapcsolódó tartalom:

Bemutatták Orbán Balázs magyar stratégiai gondolkodásról szóló könyvét

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!