2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Kiutat mutatnának az átmeneti otthonok lakóinak + Videó

Az átmeneti otthonban élő családok gyermekeinek fejlesztésére hívták fel a figyelmet a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet országos konferenciáján. A módszertani központ olyan rendszert szeretne létrehozni, amely kiutat mutat a nehéz helyzetből az átmeneti otthon lakóinak.

– A célunk az, hogy rugalmas, személyre szabott, az ügyfél kellő motivációját és felelősségét fenntartó ellátások kialakításába kezdjünk, hogy a velünk kapcsolatba lépő családok képesek legyen a saját ügyeikben eljárni, problémájukat maguk kézbe venni – fogalmazott Lévai Anikó. Mint a jószolgálati nagykövet felszólalásában kiemelte, azt szeretnék, hogy az érintettek tervet készítsenek, hogy pontosan tudják, hova lehet eljutni, és amikor kikerülnek az otthon ellátásából, akkor majd megpróbáljanak önállóan is egy biztonságos életet élni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Magyarország csodálatos példát mutat, mert kiáll mindazért, ami fontos, csodálatos szövetséges, ihletet ad az amerikaiaknak - mondta a CPAC Foundation elnöke csütörtökön Budapesten, a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!