2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Belföld

Kitüntetéseket adott át Orbán Viktor

Német parlamenti képviselőket tüntetett ki Orbán Viktor a Parlamentben.

A miniszterelnök a Magyar Érdemrend középkeresztjét és tisztikeresztjét adta át. Elismerésben részesült többek között a német törvényhozás alelnöke, Johannes Singhammer és a korábbi német gazdasági miniszter, Michael Glos is.

Orbán Viktor köszöntőbeszédében úgy fogalmazott: azok részesültek elismerésben, akik önérdek és a következmények mérlegelése nélkül álltak ki Magyarország mellett. Angela Merkel német kancellárt idézve Orbán Viktor azt mondta: a berlini fal leomlásának 25. évfordulóján Európa még mindig adós a nagy kihívásokra adott válaszokkal. „Legyen végre akarat, legyen végre egység, legyen végre európai akarat, hogy út is legyen, amelyen haladva Európa, ez a lenyűgöző kontinens, a mi otthonunk, elfoglalhassa méltó helyét az új világrendben is” – mondta a miniszterelnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!