2023. 02. 02. Csütörtök Karolina, Aida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Kitüntetéseket adott át Orbán Viktor

Német parlamenti képviselőket tüntetett ki Orbán Viktor a Parlamentben.

A miniszterelnök a Magyar Érdemrend középkeresztjét és tisztikeresztjét adta át. Elismerésben részesült többek között a német törvényhozás alelnöke, Johannes Singhammer és a korábbi német gazdasági miniszter, Michael Glos is.

Orbán Viktor köszöntőbeszédében úgy fogalmazott: azok részesültek elismerésben, akik önérdek és a következmények mérlegelése nélkül álltak ki Magyarország mellett. Angela Merkel német kancellárt idézve Orbán Viktor azt mondta: a berlini fal leomlásának 25. évfordulóján Európa még mindig adós a nagy kihívásokra adott válaszokkal. „Legyen végre akarat, legyen végre egység, legyen végre európai akarat, hogy út is legyen, amelyen haladva Európa, ez a lenyűgöző kontinens, a mi otthonunk, elfoglalhassa méltó helyét az új világrendben is” – mondta a miniszterelnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Folytatni kell a hadiipari fejlesztéseket

Orbán Viktor: Folytatni kell a hadiipari fejlesztéseket

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Armin Pappergert, a német Rheinmetall hadi- és járműipari nagyvállalat vezérigazgatóját - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Béky László emlékére

Béky László emlékére

Béky László természetgyógyász, életének 84. évében, példamutató méltósággal viselt betegség után tegnap este Teremtőjéhez költözött!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!