2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Kitiltaná a letelepedési kötvényekkel érkező külföldieket az ellenzéki párt

  • Kitiltaná a letelepedési kötvényekkel érkező külföldieket az ellenzéki párt

Kitiltaná a letelepedési kötvénnyel érkezett külföldieket az országból a Párbeszéd – így reagált a párt szóvivője a 444.hu hírére, amely szerint egy kiskaput kihasználva, a kormány kötvényprogramjával gazdag külföldi befektetők, köztük orosz politikusok, cégvezetők és titkosszolgálattal összefüggésbe hozható személyek juthattak magyar papírokhoz.

„A magyar kormány nem bevándorlásellenes, mint látjuk, hiszen ők azok, akik a pénzt és a nagytőkét beengedik az országba és a nagytőkén keresztül nemzetbiztonsági kockázatot vállalnak, hiszen ellenőrizetlenül jöhetnek be akár az orosz maffiához köthető alakok is” – mondta Barabás Richárd, a párt szóvivője.

Nem a bevándorlóktól hanem a kormánytól kell megvédeni a magyarokat – így reagált a Demokratikus Koalíció szóvivője a letelepedési kötvényprogramról szóló legújabb hírekre. Gréczy Zsolt bejelentette hogy a DK az Európai Bizottsághoz fordul, annak érdekében, hogy a szervezet vizsgálja ki, hány olyan embert érkezhetett Magyarországra a programmal, aki veszélyt jelenthet az Európai Unió biztonságára.

„Megint a magyar kormánytól kell megvédeni a magyar állampolgárokat. Aki attól fél, hogy Magyarországon is terrorcselekmények történhetnek, nőhet a bűnözés és csökkenhet a közbiztonság, az tegye fel a kérdést Orbán Viktornak, hogy miért engedett be terroristákat, bűnözőket, kémeket az országba. A választ persze tudjuk, mert a fideszes oligarcháknak 100 milliárdos hasznot hoztak a letelepedési kötvények” – mondta a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!