2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Kiszivárgott hangfelvétel a Jobbik tisztújító kongresszusáról

Egy hangfelvétel került nyilvánosságra a Jobbik januári tisztújító kongresszusáról, amelyen a párt megválasztott elnöke arról beszél, hogy a régi elnökség tagjai közül többen nem bíztak meg benne, és a játékszabályokat is átírták tisztújítás előtt. Jakab a felvételen úgy fogalmaz: sejti, kik lesznek azok, akik a hátába fogják szúrni a kést, illetve arról is beszélt, hogy kikkel nem akar együtt dolgozni az elnökségben, de kénytelen bízni bennük.

A teljes hangfelvételt ezen a linken találják, az index.hu oldalán. 

Varga-Damm: Nem tudom mi az oka, hogy Jakab Péternek több személlyel problémája van

Nem tudja, Jakab Péter mire gondolhatott, amikor a hangfelvételen azt mondta, hogy nem akar vele együtt dolgozni - jelentette ki híradónknak Varga-Damm Andrea. A Jobbik országgyűlési képviselője hozzátette, meglepte hogy Jakab az ő nevét is említette, holott korábban úgy nyilatkozott róla, hogy nem verseny-, hanem bajtársa.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!