2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Kiszivárgott hangfelvétel a Jobbik tisztújító kongresszusáról

Egy hangfelvétel került nyilvánosságra a Jobbik januári tisztújító kongresszusáról, amelyen a párt megválasztott elnöke arról beszél, hogy a régi elnökség tagjai közül többen nem bíztak meg benne, és a játékszabályokat is átírták tisztújítás előtt. Jakab a felvételen úgy fogalmaz: sejti, kik lesznek azok, akik a hátába fogják szúrni a kést, illetve arról is beszélt, hogy kikkel nem akar együtt dolgozni az elnökségben, de kénytelen bízni bennük.

  • Kiszivárgott hangfelvétel a Jobbik tisztújító kongresszusáról

A teljes hangfelvételt ezen a linken találják, az index.hu oldalán. 

Varga-Damm: Nem tudom mi az oka, hogy Jakab Péternek több személlyel problémája van

Nem tudja, Jakab Péter mire gondolhatott, amikor a hangfelvételen azt mondta, hogy nem akar vele együtt dolgozni - jelentette ki híradónknak Varga-Damm Andrea. A Jobbik országgyűlési képviselője hozzátette, meglepte hogy Jakab az ő nevét is említette, holott korábban úgy nyilatkozott róla, hogy nem verseny-, hanem bajtársa.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!